• head_banner_01

Seiling VS Annet # Hvorfor valgte produsenten av termopapirrullene seiling!

 

 

I denne videoen presenterer vi 8 nøkkeldetaljer om hvordan du velger en pålitelig leverandør av termisk papir. Filmet på vår seilfabrikk gir vi verdifull innsikt for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

1. Liten kjerne med tilstrekkelig diameter: Vårt termiske papir kommer med en liten kjerne og tilstrekkelig diameter, noe som sikrer jevn drift og kompatibilitet med utskriftsutstyret ditt.

2.Klar utskrift med fargeutvikling: Vi prioriterer kvalitet ved å tilby termisk papir som garanterer klare og levende utskrifter, noe som gir enkel lesbarhet og utmerket fargeutvikling.

3. Tilpassbar utskrift med skarp presisjon: Vårt termiske papir støtter tilpassede utskriftskrav samtidig som det opprettholder skarpe og presise utskrifter, og sikrer at dine spesifikke behov blir dekket.

4. Fremtredende rød advarselslinje: Vi har en fremtredende rød advarselslinje på vårt termiske papir, som fungerer som en visuell indikator for enkelt å identifisere enden av papirrullen.

5.PE-filmemballasje: I motsetning til våre konkurrenter som bruker grov PVC-emballasje, velger vi PE-filmemballasje som ikke bare krymper tett rundt rullene, men som også forhindrer misfarging eller skade, og sikrer lang levetid på det termiske papiret.

6. Sikkert tett viklede ruller: Våre termiske papirruller er tett viklet for å opprettholde riktig spenning og forhindre unødvendig slakk, noe som muliggjør jevne utskriftsoperasjoner.

7.Stødig emballasjeboks ved seiling: Vi prioriterer beskyttelsen av produktene våre under frakt, og emballasjeboksene våre er designet for å være solide, og gir utmerket beskyttelse under transport.

8.Fordeler med tykk krympeinnpakket to-lags palletering: Vi bruker en to-lags palleteringsteknikk med tykk krympeinnpakning, som gir flere fordeler. For det første maksimerer den utnyttelsen av plass, og reduserer risikoen for skade under transport. For det andre fester den de termiske papirrullene til pallen, og eliminerer enhver bevegelse under transport. For det tredje hjelper det med å redusere pallens totale vekt, noe som gjør det lettere for gaffeltrucker å håndtere og manøvrere.

 

Bli med oss ​​i denne videoen for å få innsikt i valg av en leverandør av termisk papir av høy kvalitet og oppdag fordelene med Sailings førsteklasses produkter. Abonner på kanalen vår for mer verdifullt innhold relatert til termisk papir og andre bransjeledende løsninger.

 

Innleggstid: 31. mai 2023